Suited Coders

Tailoring your digital needs to a perfect fit.

CONTACTEER ONS
Suited Coders logo small

Website ontwikkeling

Een website is van cruciaal belang om uw zaak open te stellen naar zo veel mogelijk potentiële nieuwe klanten. Een website gebruiken als tool om meer klanten te lokken en ten allen tijden een goede indruk achter laten bij uw klanten is niet eenvoudig. Wij gaan samen met u deze uitdaging aan.

Bij Suited Coders bouwen we alle websites 100% zelf, waarbij we steeds van 0 beginnen. Alles wordt voor u op maat gemaakt zodat we de technologie tot het maximum kunnen afstemmen op uw doel. Denk hierbij aan de totale vrijheid van design of de maximalisatie van de nieuwste SEO technieken. Welk ontwerp u ook kiest, wij zorgen dat elke pagina er even goed uit ziet op een laptop, tablet of smartphone. Wil u meer weten over uw nieuwe website?

Suited Coders logo small

Web design

De gebruikerservaring is één van de focus punten bij het ontwerpen van een website. We besteden zeer veel aandacht aan het bouwen van een goede, aangename en logische gebruikers ervaring. De gebruikerservaring kan een connectie met uw klant maken of kraken. Daarom denken we goed na over het ontwerp van uw digitaal platform.

Een goed design is het begin van iedere succesvolle website. Wij kijken samen met u naar de noden en het doel van de website en stemmen het design hierop af. Zo krijgt de uiteindelijke gebruiker de best mogelijke ervaring op uw website en maximaliseren we tegelijkertijd uw digitale aanwezigheid. Een goed design is ook noodzakelijk voor een positieve gebruikerservaring. Wij zorgen voor een design dat de gebruikerservaring optimaliseert. Het volledige plaatje moet kloppen: look, feel en content. Klaar voor uw nieuwe website?

Suited Coders logo small

CMS

Bij iedere website hoort duidelijke en strakke content. Deze kan u snel en eenvoudig aanpassen in ons CMS systeem.

Content is, na ontwerp en de werking van uw website, de belangrijkste voorwaarde om te kunnen spreken van een fantastische website. Daarom is het van cruciaal belang dat u zelf uw content eenvoudig kan aanpassen. Wij hebben zelf een Content Management System (CMS) gebouwd met de focus op eenvoud. Bovendien krijgt u van ons bij de oplevering van uw website een half uur gratis les in het CMS systeem. Meer hebt u niet nodig, zo eenvoudig is het. Ontdek hoe uw content management eenvoudiger kan.